Algemeen

Algemene info - Wat is Chiro Mejoca?

Chiro Mejoca Achterbroek is meer dan 100 leden en een ongelooflijk gemotiveerde leidingsploeg sterk. Bij ons kunnen uw kinderen van 6 tot 18 jaar elke zondag vanaf 14 uur terecht voor een spetterende, dolle en keitoffe namiddag. Al sinds het huwelijk van Chiro Mecolva en Jocolva (meer dan 30 jaar geleden) zijn zowel meisjes als jongens welkom bij Mejoca (MEisjes & JOngens Chiro Achterbroek).

Chiro zorgt ervoor dat uw kind actief is en in een goede omgeving vrienden kan maken die een heel leven meegaan. Maar bovenal zorgen wij ervoor dat uw kind plezier kan hebben en een grote zelfstandigheid krijgt! Op de gewone zondagen amuseren we ons vooral in en rond de lokalen, maar enkele keren per jaar gaan we ook op daguitstap. En dan zijn er nog dé ervaringen die een Chirojaar compleet maken: een weekend weg met je eigen groep en in de zomer op kamp met heel de Chiro.

Kortom Chiro Mejoca dat is: plezier, vriendschap, omgaan met anderen, op kamp gaan, zelfstandigheid, leuke evenementen (24 uren van Achterbroek, Kubbtornooi, Worldshake, quiz, Aspi-Nation, Nacht van't fortuin ) en nog zoveel meer.