Worldshake DIT WEEKEND!!!

Het is eindelijk weer eens tijd voor een volgende editie van de Worldshake!
Al onze leden zullen de komende weken weer erg druk bezig zijn met het voorbereiden van een toneel, dat ze voor jullie zullen spelen op de Worldshake. Ook dit jaar bieden wij verschillende lekkere gerechten aan, waar je volop van kan smullen tussen de toneeltjes door. Deze keer zal alles in het thema van stripverhalen staan!

Voor de prijs van €9 per kind (tot 12 jaar, onder de 3 jaar gratis) en €16 per volwassene kan je komen genieten van alle verschillende gerechten, en natuurlijk ook van de toneeltjes. We verwelkomen jullie, je oma, je opa, je buren... in de parochiezaal van Achterbroek vanaf 17.30u met een lekker aperitiefje (inbegrepen in de prijs). Als iedereen zijn plaatsje aan tafel heeft gevonden, kunnen de leden aan het echte werk beginnen en het beste van zichzelf geven op het toneel. Kom dus zeker langs, want er valt ook deze editie weer heel wat te beleven! 

Inschrijven kan via e-mail naar gitte_neys@hotmail.com. Inschrijven is verplicht en kan tot 1 maart. Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt.