WORLDSHAKE

CHIRO MEJOCA PRESENTEERT 

WORLDSHAKE

ZATERDAG 12 MAART 2016

PAROCHIEZAAL ACHTERBROEK

Net zoals de vorige edities kan u weer genieten van verschillende heerlijke gerechten. Tussen de verschillende gerechten wordt elk continent in een leuk toneel gegoten door de verschillende groepen. Een spektakel dat je zeker niet wilt missen!

Welke gerechten er aan bod zullen komen, blijft nog een verrassing, maar er zal zeker voor iedereen iets lekkers zijn!
Voor de prijs van €8 per kind (tot 12 jaar, onder de 3 jaar gratis) en €15 per volwassene kan je tussen de toneeltjes eten.

Voor deze gelegenheid zullen we met de hulp van onze creatieve leden de Parochiezaal van Achterbroek omtoveren tot een levende wereldkaart. We verwelkomen jullie, je oma, je buren, ... daar vanaf 17.30u met een lekker aperitiefje (inbegrepen in de prijs). Als iedereen zijn plaatsje aan tafel heeft gevonden, kunnen de leden aan het echte werk beginnen en het beste van zichzelf geven op het toneel.
Kom dus zeker langs, want er valt ook deze editie weer heel wat te beleven! 

Inschrijven doet u ofwel door een e-mail te sturen naar ranivdk@hotmail.com met het aantal kinderen (tot 12 jaar) (€8) en het aantal volwassenen (€15). De leiding zal eind februari ook langskomen om de strookjes op te halen. Gelieve in te schrijven vóór 3 maart. Inschrijven is verplicht. Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt. 

We hopen jullie allemaal op de Worldshake te mogen verwelkomen,
Chiro Mejoca